top of page

Om os

Værkstedet hos SaraLou

 

Velkommen til Værkestedet, den ultimative destination for alle smykkeentusiaster, hvor drømmen om at designe og skabe dine egne smykker bliver til virkelighed. 

På Værkstedet har du mulighed for at lade dine kreative smykkeideer blive udformet på øreringe, armbånd, ringe og halskæder og du behøver ikke være alene - tag dine venner med eller kom som en gruppe. Forfrisk dig med en kop kaffe eller lad dig fortrylle af vores udvalg af vine, mens du dykker ned i universet af smykkedesigns. 

 

Hvad Venter Dig? 

 

Kreativ Udfoldelse: Værkestedet tilbyder alle de nødvendige værktøjer og materialer, så du kan bringe dine unikke smykkeidéer til live. Design og skab smykker, der afspejler din personlige stil og kreativitet. Uanset om du ønsker at nyde smykkefremstillingen alene, med venner eller i en gruppe, er Værkestedet det ideelle sted. Saml omkring bordet, del idéer og skab smykker sammen.

 

Skaberen af Værkstedet: 

Sara Kramer er en erfaren smykkekunstner og skaber af SaraLOU Jewelrys. Med en passion for smykker og årevis erfaring indenfor branchen åbnede Sara dørene for at dele passionen med andre. Værkstedet åbnede i September 2023 med formålet om at lade alle få lov at lade fantasien sætte grænserne for deres egne smykker. 

Så træd ind i Værkestedet, hvor smykkedesign møder skabelse, og hvor din kreativitet kan blomstre. Uanset om du er en erfaren smykkekunstner eller en nybegynder, byder vores venlige atmosfære og vejledning dig velkommen til en uforglemmelig smykkeoplevelse.

Glæd dig til at opleve en verden af smykkefremstilling hos Værkestedet, hvor dine drømme bliver til unikke, håndlavede smykker. Vi ser frem til at byde dig velkommen!

 

Beliggenhed: Ågade 110

Åbningstider: Alle dage 12:00 - 18:00
(vi anbefaler at man kommer senest 16:00 for at have nok tid i værkstedet)

CHB00053-2.JPG

SARA LOU er et dansk smykkebrand skabt af Sara Louisa Kramer-

 

Med fokus på enkle, stilfulde designs udstråler kollektionerne enkelhed, klasse og rå elegance.

 

Alle smykker er lavet af 925 sterlingsølv og er håndlavet i værksteder beliggende i København.

Hvert stykke er unikt - ingen sten er ens. Derfor er hvert stykke "en af en slags," designet og skabt specifikt efter din anmodning.

 

Jeg lægger alt i mine smykker - og jeg håber, at du vil elske dem lige så meget, som jeg elsker at skabe dem.

Interview with Innovation Fashion Management

Virksomheden forbeholder sig retten til navn, logo og koncept. Virksomheden forbeholder sig endvidere ophavsretten til egne smykkedesign, jf. ophavsretslovens § 1.

bottom of page